1/19/2011

Tancament del Bloc

La veritat es què dit així sona una mica trist, però no ho és, perquè realment és el final d'una cosa i el principi d'altre.
He de dir que aquesta assignatura no me la imaginava així, tan pràctica. No hem tingut temps d'avorrir-nos, però jo personalment necessitaria una mica més de temps per desenvolupar-la bé, perquè les coses quan realment es disfruten es quan es coneixen.
Vam començar amb un debat virtual bastant interessant: persones diferents, opinions diferents i també diferents raons per voler fer aquest grau.
La formació dels grups va ser també una activitat del tot inesperada. Jo no tenia molt clar on podia encaixar i finalment vaig fer una proposta. Va respondre el Gabriel i de seguida s'hi va afegir l'Àngels i després la Glòria. De tots tres només puc dir coses bones.
El nostre projecte el vam engegar amb molta il•lusió, i també amb molta il•lusió l'hem acabat. No és perfecte però crec que hem aprés dels nostres errors i si l'haguéssim de tornar a fer ho faríem molt més bé. Al meu parer es tractava d'això, d'aprendre , i aquest objectiu penso que l'hem assolit.

Gràcies a tots pels vostres comentaris.

Fins aviat.

Montse Alvarez

No hay comentarios:

Publicar un comentario