12/12/2010

AUTOAVALUACIÓ

Bon dia,
Hem finalitzat ja la PAC 3 i això vol dir que estem a les portes del final del projecte virtual i,
abans d' acabar hem fet un exercici d' autoavaluació. De manera que quedessin reflectits els errors i les coses ben fetes (que tambè hi han).
Només una petita reflexió, estem en un entorn totalment virtual i estem realitzant un projecte que forma part d' una assignatura amb un sistema d' avaluació continuat i, com a tal el que s' ha de valorar és la feina continuada, s' ha de partir dels coneixement que tenies en un inici i veure quins has aconseguit al final.
I, si partim, de que la majoria de nosaltres MAI havia realitzat una tasca semblant i que MAI havia sentit parlar de certes eines virtual (Delicious, per exemple) penso que a aquestes alçades hem cret un blog, una wiki, hem fet i fem debats virtuals, utilitzem i coneixem eines fins ara desconegudes, en fi crec que hem aconseguit fer un procés continuat i evolutiu. I, si mirem enrera, crec certament que hem aconseguit moltes coses.
És cert, tambè, hem de ser realistes, que tenim errors (uns més que altres, tambè ho haig de dir) però aquesta ésla base d' un aprenentatge, ser capaços de veure els nostres errors i corregir-los.
Però, sobretot, hem de ser conscients de tot el que hem aconseguit.

1 comentario:

  1. L'important és anar tirant endavant com es pugui, crec que cap de nosaltres estàvem acostumats a aquest tipus de feina ;)

    sort!

    L'@arvivera 3.0 Ingrid :)

    ResponderEliminar