11/12/2010

Presentació

E-Grup es un projecte dintre de l'asignatura "Competències TIC en Informació i Documentació" del Grau d'Informació i Documentació de la UOC.
El formem cinc persones que no ens coneixem personalment, només de forma virtual.
Treballar de forma virtual amb aquestes persones està resultant enriquidor.
Anirem omplint aquest blog poc a poc explicant les nostres experiències. 

Fins aviat.







3 comentarios:

  1. Hola avui he vist les modificacions de la Montse.
    Estan molt bé. La descoberta de noves eines és molt enriquidora.
    Jo personalment estic aprenent molt, però el que més em fascina és el Delicious. M'ha tret una feinada de sobre a l'hora de mirar favoritos, i a més a més,si t'interessa algun tema, pots rastrejar entre les cerques que te la gent. Molt bò.

    Fins aviat

    ResponderEliminar
  2. DELICIO.US - L'experiència de treballar amb eines digitals compartides és una absoluta novetat per a mi, acostumada a estudiar de forma individual. Haig de dir, però, que ha estat molt sorprenent descobrir les possibilitats que ofereixen. Comparteixo l'entusiasme d'en Gabriel pel Delicio.us. És ràpid, eficient i senzill. Estalvia temps i facilita de classificar la informació. Treballar en un grup digital és forma estimulant.

    ResponderEliminar
  3. Bon dia,
    Estic en una situació molt semblant a la de l' Àngels, fins ara no havia fet servir tantes eines digitals i tant diferents. I, encara que inicialment pot resultar una mica angoxador quan t' hi poses aprens moltíssim.
    No hi ha cap dubte que el Delicious és una eina que facilita, agilitza i organitza la feina alhora de realitzar un projecte virtual compartit com el nostre.

    ResponderEliminar